foto projectes

Els nostres projectes

CONSCIENCIACIÓ CÍVICA CANINA

Fem xerrades de conscienciació i prevenció de males conductes.

Estem adherits al programa “Nosaltres complim” de l’Ajuntament de Terrassa.

FORMACIÓ GUIA CANÍ RESPONSABLE

FORMACIÓ GUIA CANÍ RESPONSABLE

El propòsit d’aquesta formació és tenir els coneixaments suficients pel què respecta a l’espècie canina, a les ordenances municipals i la tinença responsable de l’animal a la ciutat.

Al finalitzar la formació, obtindràs un carnet que t’acredita com a GUIA CANÍ RESPONSABLE i que compta amb el reconeixament de l’Ajuntament de la ciutat on es realitza la formació.

Ca lectura

PROJECTE CA LECTURA

La lectura amb els gossos és una activitat que proporciona benestar i diferents beneficis per la salut i per l’educació.

La lectura es transforma en una activitat lúdica on de forma divertida i relaxada s’estimula la concentració i imaginació del lector de forma natural i distesa.

gat

PROJECTE GAT

Gestionem les colònies de gats de carrer basant-nos en el programa CER ( captura, esterilització i retorn),suposa un control dels gats centrant-nos en l’esterilització de grups de gats ja existents que conviuen en un espai, aconseguint mantenir una població estable a cada colònia.

foto projectes

GESTIÓ DEL VOLUNTARIAT AL CAAD TERRASSA

Seguint la nostra línia de treball i veient la necessitat d’accions de voluntariat en els centres d’atenció d’animals, oferim el nostre suport promovent la participació ciutadana mitjançant la nostra entitat, per tal de fomentar que el centre d’atenció d’animals domèstics (CAAD) de Terrassa, disposi d’un equip de persones que dediquin de forma voluntària, una part del seu temps lliure a una acció de suport al servei dels animals custodiats al CAAD Terrassa, en el marc de la llei 25/2015, de 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme, on podràs dur a terme tasques com passejar, exercitar i socialitzar els animals acollits al CAAD Terrassa.

projecte ajuda'm a que em respectin

“AJUDA’M A QUE EM RESPECTIN”

Fem tallers de concienciación cívica i tinença responsable d’animals a les escoles.

“NO SÓC AGRESSIU, NO M’OBLIGUIS”

Realitzem xerrades i tallers dirigits als pares per tal d’ensenyar-los com prevenir possibles mossegades als nens.

Projectes on col·laborem

foto projectes

PROJECTE “TOTS JUNTS”( AGILITY ADAPTAT)

Mitjançant l’esport caní de l’agility, l’associació FUD THERAPY ajuda i promou amb la nostra col.laboració, la inclusió social per a persones amb capacitats diverses.

La nostra entitat participa en l’organització de les jornades inclusives de la FUD THERAPY.